Fra solstråler til skybrud

 

Der er tusindvis af eksempler, hvor alting bare er gået lige efter bogen. Fra modtagelse af opgaven til den er løst, var alting logisk, håndterbart og blev udført hurtigt og effektivt, men det er jo de andre historier, der er interessante. Dem, hvor det gik super godt – eller helt i hegnet.
Det interessante er jo også at høre, hvorfor det så gik, som det nu gjorde.

Her nogle få eksempler:

Dæksag i DK – fra opkald til chaufføren er kørende: 45 min. 

  • Chaufføren ringer, kender sin nøjagtige position – oven i købet på en rasteplads – standard dækstørrelse, og vores leverandør er lige blevet færdig med en anden opgave 2 km derfra. Heldigt…

Sprunget luftbælg i SE – fra opkald til chaufføren er kørende igen: 85 min.

  • Chaufføren ringer, kender sin nøjagtige position, har kun lille læs. 5 min. efter er der en mekaniker på stedet og ser, at bilen kan køre med om på værkstedet – 1200 m derfra. De skifter luftbælgen og chauffør er på vej igen. Igen held, der spiller ind…

Trailersag i AU – fra opkald til sagen lukkes: 2 timer og 25 min.

  • Chaufføren er uklar omkring position og omfang af skade: “Bøvl med støtteben, kan ikke sænkes, venter på toget ved Brennerpasset”. Mekaniker sendes ud til stedet, ankommer efter 30 min. og leder i 40 min. Da han ser skaden, kan han se, der skal nye støtteben til. De er ødelagte. Kører til værksted efter dele efter aftale med chaufføren. Da mekaniker ankommer med de nye ben en god time senere, er trailer og trækker væk. En anden chauffør på pladsen oplyser, at traileren er læsset på toget og på vej til Italien, og trækkeren er kørt derfra. Mekaniker informerer os og sagen lukkes.

Fritrækningssag i DE – fra opkald til sagen lukkes: 5 timer og 40 min.

  • Vognmanden sender mail for fritrækning på valid position. Opgaven beskrives som “trækker og trailer er kommet lidt ud i blød jord og skal trækkes fri.” Bjerger sendes til stedet og ankommer efter 40 min., hvorefter de kontakter os med følgende info: “Chauffør har forsøgt at vende på en mindre landevej, og er bakket ind på en mark for at vende – kun forhjulene er stadig på vejen, og der er spejlglat! Vi må have hjælp.” Opgaven krævede to bjergningskøretøjer og en masse tid grundet placeringen i marken og det glatte føre, så bjergerne havde svært ved at stå fast nok, til de kunne trække truck’en med trailer og last fri inde fra den bløde mark.

 

Naturligvis er der områder og lande i Europa, hvor afstande, bestemmelser, kulturer og fremkommelighed har en afgørende virkning på, hvor hurtig hjælpen kan være fremme og problemet udbedret.
Her gør vi naturligvis vort allerbedste for en hurtig og optimal løsning, men i sjældne tilfælde må også vi kæmpe en kamp for at få en løsning. Force majeurs, kan vi kalde det, men det afholder os ikke fra at gøre vort aller yderste, for at hjælpe vore kunder.

Vanskeligheder klarer vi her og nu, det umulige tager blot lidt længere tid”

European Breakdown Service ApS

European Breakdown Service Norway

European Breakdown Service ApS | Storegade 86 | DK-6100 Haderslev | CVR: DK33079753 | Tlf: +45 75 55 45 45 | Fax: +45 88 53 66 67 | E-mail: EBS@eubrse.com