Der var engang…

 

EBS blev etableret i sommeren 2010 af og med en lille håndfuld branchefolk, der gennem mange år har arbejdet med håndtering af nedbrud for transportvirksomheder og busselskaber.

Ud fra en erfaring om at branchen manglede en aktør, hvor kunderne ikke bare blev behandlet som et nummer i rækken, men hvor man fungerede som virksomhedernes forlængede arm og samarbejdspartner, og hvor fokus var på at give den bedst mulige løsning til den givne situation – både omkring reparation, hurtighed og med et tilstrækkeligt informationsniveau, så kunden kan disponere derefter.

Fra starten af var alle klar over, at en sådan virksomhed også kræver en helt speciel støbning medarbejdere, der var vant til at tænke selvstændigt, rationelt og havde et stort overblik – også i pressede situationer. Samtidig kræver jobbet et stort engagement og ansvarsfølelse for den enkelte sag, ejerskabsfølelse om man vil…

Morten Jørgensen stiftede selskabet og startede som direktør og eneste medarbejder; i takt med at arbejdsmængden øgedes, blev de andre hurtigt ansat.

Netop denne type medarbejdere og virksomhedskulturen i kombination med et effektivt og innovativt sagsstyringssystem gør, at vi kan håndtere et stort antal sager fordelt ud over hele Europa på en effektiv og proaktiv måde til gavn for vore kunder.

Ring og hør mere om, hvilke fordele, din virksomhed kan have af et samarbejde med EBS.

European Breakdown Service ApS

European Breakdown Service Norway

European Breakdown Service ApS | Storegade 86 | DK-6100 Haderslev | CVR: DK33079753 | Tlf: +45 75 55 45 45 | Fax: +45 88 53 66 67 | E-mail: EBS@eubrse.com