Hvad får jeg ud af det?

 

Svaret er: Frihed!

Det svar kræver lidt forklaring… Men først til det lidt mere håndgribelige, for svaret er også: Flere penge på bundlinjen!

Du ved om nogen, at det koster penge at have jeres køretøjer og chauffører stående stille, når der er nedbrud eller lignende. Derfor er hurtig og effektiv handling ønskværdigt; i nogle tilfælde også påkrævet.

Det er her, vi kommer ind! Det er ikke uden grund, at vi hedder European Breakdown Service – eller i daglig tale EBS.

Vore kompetente medarbejdere i vagten kan via vort omfattende netværk at leverandører og samarbejdspartnere i hele Europa sørge for, at der kommer den rette hjælp til den pågældende opgave, så hurtigt og effektivt som muligt i den givne situation.
Dermed begrænses omkostningerne og tidstabet mest muligt.
Vi sørger for løbende at holde dig orienteret om situationen, så du har mulighed for at planlægge og reagere på eventuelle forsinkelser eller lignende, så vi også her begrænser jeres omkostninger.

Dermed mere på bundlinjen. Ring og hør mere…

Dermed øger vi også jeres sikkerhed for en løbnede drift af jeres køretøjer – hurtigere hjælp ved nedbrud giver større sikkerhed for overholdelse af jeres aftaler.
Jeres behov for selv at skulle håndtere og styre disse nedbrud minimeres – I kan trygt overlade dem til os. Vi holder jer underettet og sørger for afhjælpning af nedbrudet.

Sikkerheden og trygheden giver jer frihed!

Frihed til at have fokus på kerneopgaven: Driften af jeres virksomhed.
Frihed til holde fri, når i har fri – vi tager os af jeres nedbrud døgnet rundt, året rundt!

Lads os få en snak om mulighederne.

European Breakdown Service ApS

European Breakdown Service Norway

European Breakdown Service ApS | Storegade 86 | DK-6100 Haderslev | CVR: DK33079753 | Tlf: +45 75 55 45 45 | Fax: +45 88 53 66 67 | E-mail: EBS@eubrse.com