Ejerne

 

Virksomhedens ejerkreds består af Morten Jørgensen, direktøren i selskabet, og Orla Horsbøll, der håndterer den eksterne kundepleje.

Kort om Morten:

Ejer og direktør
I år 2010 startede Morten EBS som eneste ansatte til at passe vagten 24/7/365.
Grundlaget var i første omgang én eneste kunde – og for en tidsbegrænset periode. Efter 6 måneder blev der ansat endnu en fuldtidsmedarbejder. I dag er der i alt ansat 12 medarbejdere.
Morten har i sin karriere arbejdet med alle former for redningskøretøjer og salg af relaterede løsninger, bl.a. som salgschef ved Star Rescue.
Morten har været beskæftiget i branchen i over 15 år.

Kort om Orla:

Medejer, projektleder, sælger og rådgiver
Orla er en af pionererne indenfor branchen, da han i 80’erne startede Horsbøll Euroservice. Konceptet blev sidenhen solgt til Falck. Orla stod i mange år i spidsen for denne gren ved Falck, men følte ikke Falcks fokus på konceptet kunne leve op til kundernes krav.
I en årrække var Orla Direktør og medejer af Star Rescue, men valgte i 2008 at sælge sin ejerdel til de to andre aktionærer, der valgte at trække sig ud af Danmark.
Orla har været beskæftiget i branchen i over 40 år.

Vil du i høre mere om virksomheden, ledelsen og de muligheder, der er i et samarbejde, så kontakt os endeligt.

 

Vagten

 

Alle medarbejdere, der arbejder i døgnvagten, har de nødvendige kvalifikationer og kompetencer, jobbet kræver. Alle er velbefarne i minimum tre sprog, har den teknisk indsigt og forståelse, der er nødvendig til jobbet – og sidst men ikke mindst er voksne, ansvarlige mennesker med den livserfaring og modenhed, der er så vigtig, når der skal håndteres svære og stressede situationer, hvor overblik og målrettet handling er påkrævet.

…og så lider vi alle af “professionel og faglig stolthed”!

 

Da vi løbende har behov for at udvide medarbejderstaben, er du meget velkommen til at kontakte os, hvis ovenstående beskrivelse også passer på dig. Du kan også sende en ansøgning på mail.

European Breakdown Service ApS

European Breakdown Service Norway

European Breakdown Service ApS | Storegade 86 | DK-6100 Haderslev | CVR: DK33079753 | Tlf: +45 75 55 45 45 | Fax: +45 88 53 66 67 | E-mail: EBS@eubrse.com